Wie zijn wij?
Icoon in Beeld is hét adres voor de mooiste beelden voor de supporter van Sportclub Feyenoord. Onze iconen beelden altijd een bijzonder moment, een uniek persoon of een ultiem Feyenoordgevoel uit. Icoon in Beeld heeft geen winstoogmerk en investeert altijd een deel van de opbrengst terug in de diverse onderdelen van de Feyenoordfamilie. Koop je bij Icoon in Beeld, investeer je dus direct in de Feyenoordfamilie.

Wat bieden wij u?
Icoon in Beeld biedt je diverse beelden van personen en objecten welke in relatie staan met SC Feyenoord. Daarnaast zullen wij je, al dan niet in samenwerkingsverband, ook andere aan de Feyenoordfamilie gerelateerde iconische artikelen aanbieden.

Klantenservice
Wij zijn uitgebreid bereikbaar via verschillende media. Aangezien wij een internetwebshop zijn behandelen wij je vragen bij voorkeur via de e-mail. Mail naar: info@IcooninBeeld.nl
Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar van 10.00u tot 17.00u via ons telefoonnummer 088-1261066. Je komt dan terecht in onze fysieke winkel van CIGO Lucas. Onze medewerkers staan je dan graag te woord.